PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Portretno fotografiranje v studiu s profesionalno fotografinjo. Profesionalno in sproščeno vodenje skozi fotografiranje in nastajanje profesionalnega portreta.

Portretno fotografiranje v marsikom vzbuja občutek nelagodja. Že sam prostor je nov in se lahko v njem počutite nesproščeno. Še posebej, če od vas zahtevamo, da se izpostavite in pozirate pred osebo, ki jo v življenju vidite prvič.

Naloga fotografa je zato veliko več, kot fotografiranje. Začutiti moramo kdo je oseba, ki jo vidimo, kakšno zgodbo nosi in nam jo želi povedati.

Naša naloga je, da ustvarimo vzdušje, v katerem se boste počutili sproščeno. Takrat bo skozi vaše oči zasijala tudi vaša osebnost.

Privoščite si portretno fotografiranje v družbi profesionalne fotografinje, ki vas bo nežno in sproščeno vodila skozi proces fotografiranja.

portretno fotografiranje

Dobra osebna fotografija za dober prvi vtis

Le redki so takšni, ki se pred fotografski objektiv postavijo suvereno in sproščeno. Izkušena in profesionalna fotografinja vam bo svetovala, kako se na fotografiranje pripraviti: od oblačil, ličenja do frizure.

Najprej se o ob kavi ali čaju ali med ličenjem in friziranjem pogovorimo o procesu fotografiranja.  Opremo prostora in ozadja prilagodimo vašim željam.

Ko se fotografiranje začne, vas sodimo vas skozi proces vodimo. Pokažemo vam, kako se postaviti in pozirati, da boste na fotografiji videti v svoji najboljši luči. V kratkem se boste počutili dovolj sproščene. Takrat se začne ustvarjanje, ki prinese prave rezultate.

Zavedajte se, da so rezultati odvisni od kakovosti fotografovega dela in spretnosti vodenja, zato vam ni treba imeti treme in skrbeti, kako se boste odrezali.

Vsaka podrobnost je pomembna, zato lahko za vaš videz poskrbita tudi profesionalka za ličenje in styling frizure.

Oo vaših željah in predstavah se lahko pogovorimo že pred fotografiranjem. Zaželeno je tudi, da sami pobrskate za motivi in portretnimi fotografijami, ki so vam všeč.

Če vaše želje poznamo že pred fotografiranjem, smo lahko bolj pozorni na vsako podrobnost, ki ustvari fotografijo. Tako vam lahko svetujemo glede oblačil, pa tudi ličenja in frizure, ki sta prav tako pomembni. Predhodno pa lahko pripravimo tudi studio in pobrskamo za morebitnimi rekviziti, ki bi jih želeli vključiti v zgodbo.

V studiu sta po predhodnem dogovoru na voljo tudi vizažistka in stilistka. Poskrbita, da boste urejeni tako, kot je za fotografijo najbolj primerno.

Portreti za vsakogar

Fotografiranje portretov za poslovno uporabo, profilne fotografije za družbena omrežja, osebni portreti ter buodoir in fineart fotografija.
Sproščeno in ustvarjano okolje.
Na voljo je tudi profesionalno ličenje.