POSLOVNO PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Portretno fotografiranje v studiu s profesionalno fotografinjo. Profesionalno in sproščeno vodenje skozi fotografiranje in nastajanje profesionalnega portreta.

Portretno fotografiranje v marsikom vzbuja občutek nelagodja. Že sam prostor je nov in se lahko v njem počutite nesproščeno. Še posebej, če od vas zahtevamo, da se izpostavite in pozirate pred osebo, ki jo v življenju vidite prvič.

Naloga fotografa je zato veliko več, kot fotografiranje. Začutiti moramo kdo je oseba, ki jo vidimo, kakšno zgodbo nosi in nam jo želi povedati.

Naša naloga je, da ustvarimo vzdušje, v katerem se boste počutili sproščeno. Takrat bo skozi vaše oči zasijala tudi vaša osebnost.

Poslovno fotografiranje je namenjeno za potrebe profilnih fotografij, fotografiranja za CV in objavi fotografij na spletu, ali “personal branding, kjer v fotografiranje vključimo tudi vaše izdelke oz storitev.

Ponujamo vam tudi glamur portretno fotografiranje.

Privoščite si portretno fotografiranje v družbi profesionalne fotografinje, ki vas bo nežno in sproščeno vodila skozi proces fotografiranja.

portretno fotografiranje