PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Portretno fotografiranje v studiu s profesionalno fotografinjo. Profesionalno in sproščeno vodenje skozi fotografiranje in nastajanje profesionalnega portreta.

Portretno fotografiranje v marsikom vzbuja občutek nelagodja. Že sam prostor je nov in se lahko v njem počutite nesproščeno. Še posebej, če od vas zahtevamo, da se izpostavite in pozirate pred osebo, ki jo v življenju vidite prvič.

Naloga fotografa je zato veliko več, kot fotografiranje. Začutiti moramo kdo je oseba, ki jo vidimo, kakšno zgodbo nosi in nam jo želi povedati.

Naša naloga je, da ustvarimo vzdušje, v katerem se boste počutili sproščeno. Takrat bo skozi vaše oči zasijala tudi vaša osebnost.

Na voljo sta dva paketa: hitro poslovno fotografiranje, ki je namenjeno kratkemu fotografiranju za namene profilnih fotografij, fotografiranja za CV in objavi fotografij na spletu, ter portretno fotografiranje, ki je daljše, zahtevnejše in bolj umetniško fotografiranje za osebni namen ali “personal branding“.

Privoščite si portretno fotografiranje v družbi profesionalne fotografinje, ki vas bo nežno in sproščeno vodila skozi proces fotografiranja.

portretno fotografiranje

Portretno fotografiranje

Stilsko fotografiranje za osebni namen ali personal branding z različnimi ozadji in dodatki. Izkušena in profesionalna fotografinja vam bo svetovala, kako se na fotografiranje pripraviti: od oblačil, ličenja do frizure.

Portretno fotografiranje

 

Najprej se o ob kavi ali čaju ali med ličenjem in friziranjem pogovorimo o procesu fotografiranja.

Pri fotografiranju prostor opremimo z različnim ozadjem in dodatki – stoli, naslonjači, suhim cvetjem itn.

Ko se fotografiranje začne, vas sodimo vas skozi proces vodimo. Pokažemo vam, kako se postaviti in pozirati, da boste na fotografiji videti v svoji najboljši luči. V kratkem se boste počutili dovolj sproščene. Takrat se začne ustvarjanje, ki prinese prave rezultate.

Zavedajte se, da so rezultati odvisni od kakovosti fotografovega dela in spretnosti vodenja, zato vam ni treba imeti treme in skrbeti, kako se boste odrezali.

Vsaka podrobnost je pomembna, zato lahko za vaš videz poskrbita tudi profesionalka za ličenje in styling frizure.

Oo vaših željah in predstavah se lahko pogovorimo že pred fotografiranjem. Zaželeno je tudi, da sami pobrskate za motivi, stili in portretnimi fotografijami, ki so vam všeč.

Morda želite izpostaviti kakšno svojo telesno posebnost – ali katero raje postaviti v ozadje. Morda ste v življenjskem obdobju, ki bi si ga želeli zapomniti in bi te občutke radi poudarili na portretu. O vsem tem nas predhodno seznanite, da bomo lahko skupaj in pomočjo stila in dodatkov ustvarili vašo zgodbo.

Če vaše želje poznamo že pred fotografiranjem, smo lahko bolj pozorni na vsako podrobnost, ki ustvari fotografijo. Tako vam lahko svetujemo glede oblačil, pa tudi ličenja in frizure, ki sta prav tako pomembni.

V studiu sta po predhodnem dogovoru na voljo tudi vizažistka in stilistka. Poskrbita, da boste urejeni tako, kot je za fotografijo najbolj primerno.

Hitro poslovno fotografiranje

Hitro fotografiranje (15-20 minut) na belem ali črnem ozadju za profilne fotografije, CV, email podpise in objavo na spletu.