POSLOVNO PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Portretno fotografiranje v studiu s profesionalno fotografinjo. Profesionalno in sproščeno vodenje skozi fotografiranje in nastajanje profesionalnega portreta.

Portretno fotografiranje v marsikom vzbuja občutek nelagodja. Že sam prostor je nov in se lahko v njem počutite nesproščeno. Še posebej, če od vas zahtevamo, da se izpostavite in pozirate pred osebo, ki jo v življenju vidite prvič.

Naloga fotografa je zato veliko več, kot fotografiranje. Začutiti moramo kdo je oseba, ki jo vidimo, kakšno zgodbo nosi in nam jo želi povedati.

Naša naloga je, da ustvarimo vzdušje, v katerem se boste počutili sproščeno. Takrat bo skozi vaše oči zasijala tudi vaša osebnost.

Poslovno fotografiranje je namenjeno za potrebe profilnih fotografij, fotografiranja za CV in objavi fotografij na spletu, ali “personal branding, kjer v fotografiranje vključimo tudi vaše izdelke oz storitev.

Ponujamo vam tudi glamur portretno fotografiranje.

Fotografiranje zaposlenih za podjetja

Fotografiranje zaposlenih lahko izvedemo pri nas v studiu ali v vaših prostorih.

Fotografiranje v studiu priporočamo, kadar v vaših prostorih ni veliko naravne svetlobe, ali pa so prostori zelo majhni.

Če želite, da se na fotografijah vidi tudi ambient vaših prostorov in je vaša ekipa zelo številčna, potem je fotografiranje v vaših prostorih prava izbira.

V studiu je na voljo veliko različnih stolov, ki ustrezajo različnim višinam in postavam, hkrati pa lahko tako fotografije naredimo raznovrstne in unikatne, prilagojene vsakemu posamezniku. Podobe tako niso narejene po kalupu, ampak vsakega posameznika prikažemo v njegovi najboljši luči.

Na voljo je tudi poslovno ličenje in urejanje frizure, ki ga vsekakor priporočamo, da se zakrijejo nepravilnosti in poudarijo področja, ki na fotografiji izstopijo.

V primeru, da se dogovorimo za fotografiranje v vaših prostorih, s seboj po trebi prinesemo dodatno osvetlitev in nekaj stolov različni višin.

 

Za ponudbo nam prosim pošljite povpraševanje na ursa@prispodobe.si ali nas pokličite na 031 348 037.