FOTOGRAFIRANJE DOJENČKA

Fotografiranje dojenčka v starosti od 1. meseca dalje z družino v studiu Prispodobe. Nežne, tople in čutne podobe vašega dojenčka v prijetnem vzdušju studia in fotografinj.

Želimo se spominjati njihovih prvih nasmeškov, nedolžnih in iskrivih pogledov, prvih premikov in korakov v svet malčkov. Vedno je pravi čas za spomine.

fotografiranje dojenčka družinsko

NAJBOLJŠI čas za fotografiranje?

Vedno. Vsako obdobje prinese nove prizore, nove mejnike, ki jih je vredno shraniti na fotografiji.

Na fotografiranju dojenčkov med 3. in 5. mesecem starosti lovimo nasmeške, iskrive poglede, veliko fotografiramo tudi v vašem naročju.

Po 6. mesecu se začnejo dojenčki dvigovati, se počasi premikati naokoli, zanimajo jih igrače, ki so na voljo v studiu, mnogi pa raziščejo prav vsak kot studia.

Ujamemo jih, ko sedijo in se igrajo in ko razigrano kobacajo po studiu. Fotografiranje dojenčkov je zastavljeno tako, da med dojenčkovo igro ali vašim nežnim rokovanjem z njim ujamemo čim več spontanih trenutkov.

V studiu je na voljo veliko lesenih igrač, ki jih dojenčki raziskujejo, mi pa medtem beležimo spomine. Dojenčki jih radi ogledujejo, izbrane pa so igrače, ki so tudi estetske in jih zato lahko vključimo v fotografijo.

Je vaš dojenček bolj zadržan?

Vsak dojenček je drugačen in vsak potrebuje drugačen pristop. Zato si vedno vzamemo dovolj časa, da se dojenček sprosti in pokaže svoj pravi obraz. Spoznavamo in ugotavljamo, kaj mu paše: nekateri potrebujejo čas in jih moramo pustiti pri miru, da v miru raziskujejo, drugi potrebujejo veliko animacije in uživajo v družbi.

Fotografiranje dojenčka je prilagojeno njegovemu ritmu.

Poleg fotografiranja dojenčka se vedno posvetimo tudi vašim družinskim fotografijam, fotografijam dojenčka z vsakim staršem posebej, skupaj in s starejšimi sorojenci.

Naredimo lahko tudi fotografije s širšo družino (stari starši, tete, strici …).

Studio je OPREMLJEN, da se dojenčki v njem dobro počutijo

Za mlajše dojenčke so na voljo številne redno očiščene mehke odeje in nežne tkanine, s katerimi nežnost dojenčkove kože pride še bolj do izraza.
Starejši dojenčki so ponavadi navdušeni nad polno košaro estetskim lesenih igrač, ki jih zaposlijo in navdušijo, medtem ko mi ustvarjamo spomine.

Če je vaš dojenček mlajši od 1. meseca, si preberite več o

 fotografiranju novorojenčka.