Fotografiranje nosečnic

Najboljši čas za fotografiranje nosečnice je med 28. in 34. tednom nosečnosti. To je odvisno tudi od velikosti vašega nosečniškega trebuščka in seveda počutja. Pogosto je trebušček manjši pri nosečnicah, ki pričakujejo svojega prvega dojenčka. Nosečnice, ki pričakujejo sorojence, pa pogosto ugotovijo, da je trebušček za fotografiranje dovolj velik že prej.

V studiu so na voljo oblačila za nosečniško fotografiranje. Skupaj izberemo tiste, ki vam najbolje pristojijo. Sproščeno vas vodimo skozi položaje, v katerih izpostavimo lepoto vašega nosečniškega telesa.

Naj bo nosečnost tudi priložnost, v kateri počastimo čarobnost ženskega telesa in in ustvarimo spomine nanj.

Čarobnost ženskega telesa v nosečnosti.

Fotografiranje nosečnosti v studiu

Zavedamo se, da poziranje pred fotoaparatom za večino nosečnic predstavlja novo izkušnjo in vas lahko zato pričakovanje fotografiranja navdaja z nelagodjem.
Fotografinje čutimo, da je naša prva in glavna naloga poskrbeti, da se počutite dobro in sproščeno. Naš pristop je zato vedno sproščen, a profesionalen.

Želimo, da na fotografijah zasije vaša ženskost.

Ko začnete zaupati v lepoto svoje nosečniškega telesa, postanete pred objektivom vedno bolj sproščene. Takrat se nosečniško fotografiranje lahko začne!

Pred prihodom na fotografiranje lahko sami pobrskate za motivi in nosečniškimi fotografijami, ki so vam všeč, da se lahko na fotografiranje bolje pripravimo. Pred vašim prihodom bodo tako že pripravljena ozadja in dodatki, ki jih bomo vključili v vaše fotografiranje.

Če vaše želje poznamo že pred fotografiranjem, smo lahko bolj pozorni na vsako podrobnost, ki ustvari fotografijo. Tako vam lahko svetujemo glede ličenja in frizure, ki sta prav tako pomembni.

V studiu je po predhodnem dogovoru na voljo tudi vizažistka in stilistka frizure, ki poskrbi, da boste urejeni tako, kot je za fotografijo najbolj primerno. Lahko se dogovorimo tudi za stalno prisotnost vizažistke med fotografiranjem, da bo ves čas skrbela za to, da bo videz popoln in lasje na svojem mestu. Priporočamo!

 

Na fotografiranje so vedno vabljeni tudi vaš partner in starejši sorojenci.

Nosečniško fotografiranje v naravi

Po predhodnem pogovoru o vaših željah, skupaj izberemo lokacijo fotografiranja. Najlepša svetloba je ob koncu dneva, zato se za fotografiranje v naravi ponavadi dogovorimo eno uro pred sončnim zahodom. Priljubljena lokacija je ljubljansko barje, seveda pa se lahko odpeljemo tudi kam drugam.

Oblačila za nosečniško fotografiranje

 

V studiu je na voljo nekaj oblačil, ki si jih lahko izposodite v studiu, prav tako jih lahko prinesem na fotografiranje v naravi ali v vašem domu.

Vse, kar potrebujete, je vaše spodnje perilo v beli, bež, kožni ali črni barvi, odvisno od tega, v kakšnih barvah oblačil se bolje počutite. Lahko pa seveda naredimo več različic. Na fotografiranje lahko prinesete tudi svoja oblačila.

Najbolj primerna oblačila so srajce, jopice in halje, ki razkrijejo trebušček, pa tudi različni mehki puloverji. Daljše maxi boho obleke so še posebej primerne za fotografiranje  v naravi.