STUDIO

Dobrodošli v največjem in najbolje opremljenem studiu

Studio, poln kotičkov za ustvarjanje, v katerem si lahko izberete svojega.
Ali več njih.

Vsako fotografiranje se začne s krajšim klepetom, kavico ali čajem in trenutki, v katerih nam zaupate svoje želje in dvome. Vaše počutje nam je zelo pomembno!

Tudi najmlajši se v našem studiu zelo dobro počutijo. Zanje je pripravljenih več kotičkov, v katerih lahko raziskujejo, se spoznajo z estetskimi lesenimi igračami, preizkusijo gugalnico in gugalnike, se mečejo po postelji (hm, ali pa je mogoče trampolin?)

Vaše dobro počutje je osnova za lepe in sproščene fotografije.

Glavni kotiček za ustvarjanje z ozadji v različnih barvah

V naravnih odtenkih

Postelja za nežne trenutke

Družinska in nosečniška fotografija

Gugalnica za male in velike

Naj bo fotografiranje tudi zabavno

Zbirka stolov in gugalnikov

Za vsako velikost in postavo

Opremljeni za vaše udobje

Oprema za fotografiranje dojenčkov, lesene estetske igrače za dojenčke in otroke, gugalnica in drugi rekviziti, ki olajšajo in popestrijo fotografiranje.

Prostor za počitek in pogled na ustvarjanje

Z udobnega prostora boste lahko v miru opazovali ustvarjanje spominov, spili kavico ali nahranili dojenčka. V tem času si boste lahko tudi ogledali in potipali naše fotoknjige, platna in ostale izdelke iz fotografij.

Vaš portret

Velika studijska okna omogočajo široke možnosti ustvarjanja, saj se skoznje v studio preliva nežna in difuzna svetloba, ki ima čudovit učinek na fotografijo in portretiranca. Za posebne učinke pa je na voljo tudi umetna osvetlitev. Za fotografiranje uporabljamo ozadja v različnih barvnih odtenkih.

Polna soba rekvizitov

Oblačila za izposojo in mehke tkanine, s katerimi poudarimo nežnost in naravna ljubkost vaših najmlajših.

FOTOGRAFINJI

Dobrodošli v najini družbi

fotografinj avtoportret urška klajder studio prispodobe
Urša Klajder Matijevič

Ustanoviteljica, fotografinja

Zgodba studia Prispodobe se začenja leta 2009.

Urška je svojo poklicno pot začela kot perspektivna tekstopiska v oglaševalski agenciji.

“Čeprav sem v svojem delu uživala, sem potihoma ves čas pogledovala po drugačnem življenju. Vedno se mi je zdelo, da mora človek življenje preživeti drugače, ne kot ujetnik v enem in istem prostoru.”

Hrepenenje po svobodi, ustvarjanju in življenju izven rednega delovnika je postalo še močnejše, ko se je rodil Urškin prvorojenec. Prioritete so postale še bolj jasne in vrata studia so se na stežaj odprla.

“Uživam v ustvarjanju vaših spominov in se zavedam, da mi zaupate stvari, ki so za vas zelo dragocene. Zato se vsakemu posamezniku in družini želim najbolj posvetiti in jim ustvariti tisto, kar so si zaželeli. Najbolj vesela pa sem, ko mi poveste, kako navdušeni ste nad svojimi fotografijami.”

Kaj želim videti na fotografijah? Predvsem jih želim tudi začutiti, ne samo videti! Želim videti vas, vaše odnose, radost in ljubezen med vami. Naš svetel in prostoren studio nam omogoča ogromno možnosti in veliko kreativne svobode, zaradi česar so vaše podobe zares lahko zelo avtentične ter spontane.

Ustvarjalni zagon je kmalu presegel meje studia, zato je Urška pri svojem delu kmalu začutila, da potrebuje pomoč. Sicer pa je ustvarjanje v družbi še toliko bolj zanimivo in kreativno.

Medtem ko Urška najraje upodablja nosečnice, portrete,večje otroke in družine, se Daša najpogosteje  posveča dojenčkom. Je mlada, nežna in ustvarjalna mamica, ki v studio prinese polno svežih idej.

FOTOGRAFINJA STUDIO PRISPODOBE
Daša Kekec

Ustvarjalka, fotografinja

Oba poroda sta pri meni minila razmeroma hitro in zato sem neizmerno hvaležna partnerju, da imam kar nekaj fotografij iz porodne sobe, saj se tistih trenutkov žal zelo slabo spomnim. Verjetno zaradi vse te mešanice različnih občutkov, adrenalina in bolečine, ki so bile takrat prisotne. No pa tudi po dveh nosečnostih se je moj spomin občutno poslabšal. Ampak ostajajo mi fotografije …veliko njih! Prvi nasmehi, prvi stiski prstkov, prvo zehanje, prvo kopanje, …

Vsakič, ko jih pogledam, me spomnijo na te čudovite dogodek. Seveda se takrat zavem, da ti ne bodo nikoli resnično pozabljeni! Vem, kako pomembno je imeti takšne spomine in nadvse uživam v tem, ko jih ustvarjam za druge.