Ne zamudite nobenega trenutka

Z akcijami za obdelavo fotografij studia Prispodobe

 

Si fotograf/inja, ki si želi izboljšati svoje znanje obdelave fotografij ali starš, ki nenehno lovi domače trenutke, pa ti zmanjkuje časa za obdelavo fotografij? Predpripravljene akcije in preseti so vse, kar potrebuješ.

Akcije za obdelavo fotografij so namenjene vsem kreativnim dušam, ki želijo tudi same ustvarjati lepe, tople in nežne spomine na čisto običajne dni.

Akcije za obdelavo fotografij

Akcije so moje fotografsko delo in so nastale med urejanjem fotografij. Ustvarjene so v stilu studia Prispodobe: mehke, nežne, svetle, a še vedno dovolj globoke, da poudarijo nežnost in milino vaših najmlajših.

Narejene so za različne svetlobne in barvne pogoje, med njimi pa boste zagotovo našli pravo za vas. Zasnovane so tako, da njihov učinek lahko prilagajate s spreminjajem jakosti (opacity) v Photoshopu ali se tudi sami poigrate z drsniki za nastavitev svetlobe in barv v Lightroomu.

Lepo ustvarjajte,
Urša

Lightroom akcije za telefon

Akcije so narejene za uporabo v brezplačnem programu Lightroom mobile za telefon.

Lightroom akcije

Akcije za obdelavo fotografij so narejene za uporabo v programih Adobe Lightroom in Adobe Photoshop.  Naložite si ju lahko vsakega posebej ali ob skupaj (priporočjivo, najboljša cena) v okviru paketa Photography, ki vas stane 12 eur/mesec in omogoča neomejeno uporabo obeh programov.

Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Photoshop akcije