Družinsko fotografiranje

Družinsko fotografiranje z otroki, starejšimi od 1. leta in starši, starimi starši in drugimi sorodniki. Tople in čutne podobe, ki bodo za vas in vaše otroke predstavljale neprecenljiv spomin.

So trenutki, ki jih ne želimo nikoli pozabiti. Vaše podobe na fotografiji vas bodo znova in znova popeljale vanje.

družinsko fotografiranje

Lifestyle vs. portretno fotografiranje družine

Na voljo sta dva različna družinska paketa.

Lifestyle družinsko fotografiranje je namenjeno družinam z majhnimi otroki. Takšne otroke je ponavadi težko usmerjati k poziranju, saj še ne morejo slediti navodilom, omejena pa je tudi njihova pozornost.

Družine zato fotografiramo tako, da skušamo ujeti čim več spontanih trenutkov med vami. Studio je zato opremljen tako, da se v njem počutite kot v svoji dnevni sobi.

Portretno družinsko fotografiranje je bolj primerno za družine z večjimi ali celo odraslimi otroki ter medgeneracijske družinske portrete.

Vsako fotografijo prej načrtujemo, skiciramo vaše položaje na njej in smo pozorni na čisto vsako malenkost, ki bo fotografijo spremenila v umetnost.

Cilj takšnega fotografiranja so močni čustveni portreti, ki jih boste s ponosom obesili na vidno mesto vašega doma.

Na takšnem fotografiranju naredimo manj fotografij, saj je poudarek na dodelanosti portretov. Velik poudarek damo tudi vašim oblačilom, ličenju in frizuri, ki končnemu izdelku dodajo pridih glamurozonosti.

Lifestyle družinsko fotografiranje

Lifestyle družinsko fotografiranje je namenjeno družinam z manjšimi otroki, ki jih še ne moremo usmerjati k fotografiranju.

Otrokom so zato v studiu na voljo estetske lesene igrače, s katerimi se zaigrajo, medtem pa ustvarjamo pristne in naravne spomine.

Velik del fotografiranja posvetimo družinskim fotografijam, ki nastajajo med tem, ko vi uživate v družbi drug drugega, se igrate, ste drug do drugega nežni in ljubeči.

Portretno fotografiranje je veliko bolj usmerjeno in načrtovano.

Po predhodnem dogovoru skiciramo točno podobo fotografije, ki jo želimo ustvariti in vaših položajev na njej. Na fotografiji so zelo pomembne prav vse malenkosti, zato nastajanje fotografij v eni postavitvi traja približno 1 uro.

Na fotografiranju naredimo 2 postavitvi ozadja.

družinski portret mama sin

Pred fotografiranjem se pogovorimo o stylingu, uredimo tudi ličenje in frizuro v skladu s principom fotografije. Pred fotografiranjem se zato o vaših željah in pričakovanjih ter možnostih uresničitve pogovorimo po telefonu, kjer pretehtamo najboljše možnosti, dobite pa tudi vse potrebne nasvete za pripravo.