Zakaj fotografiranje dojenčkov, fotografij novorojenčkov, slikanje nosečnic, družinsko fotografiranje zaupati ravno nama?

S fotografiranjem dojenčkov in družin sva v naši deželi začeli orati ledinoLeta izkušenj s fotografiranjem dojenčkov in svežih družin prinašajo veliko znanja, ki nama omogoča profesionalen pristop, vam pa garancijo, da bodo vaši spomini res vrhunski.

Zaznamuje naju stil, ki posnema vaše naravno gibanje. Ujeti želiva čim več spontanih trenutkov, da bodo ujete podobe vsakič priklicale spomine, ki jih ne želite pozabiti.

Pri delu ne uporabljava veliko rekvizitov, samo tiste, s katerimi poudariva naravno lepoto in milino vas in vaših najmlajših. Barve so pastelne in svetle, podobe pa delujejo naravno in pristno.

S fotografiranjem pa se delo ne konča. Končni izdelek so skrbno izbrane in z grafičnimi programi natančno urejene fotografije, ki predstavljajo končni izdelek v digitalni obliki.

Platnaleski in fotoknjige izdelamo skupaj in tako ustvarimo podobe, ki bodo za vedno krasile vaš dom.

 

Vaše izkušnje

Veseli sva vaših iskrenih pohval in zahval. Prav vsaka nama veliko pomeni in daje potrditev na najini poti.

Zelo zadovoljna s potekom fotografiranja in končnim izdelkom. Urška in Živa sta super in profesionalni. Priporočam!

Kaja Hribar

Najboljši studio, profesionalni punci, odlična atmosfera. Ni boljšega mesta za pripravo najlepših spominov. Priporočam vsem!

Kasia Slezak

Da bi ohranili prijetne spomine ob prihodu naše novorojenke, smo se odločili za družinsko fotografiranje. Izbrali smo studio Prispodobe, kjer sta nas sprejeli prijetni dekleti, ki sta poskrbeli za edinstveno in nepozabno izkušnjo.
Ustvarili sta namreč prijetno vzdušje in poskrbeli, da se je naša dojenčica odlično počutila. In navsezadnje, nastale so čudovite družinske fotografije, ki bodo zagotovo krasile naš dom.
Hvala vama!

Tina Fujs

Hvala za lepe fotografije in lepe želje, seveda tudi v Zarjinem imenu.
Imamo res lep spomin. Če pa bo še kakšna podobna priložnost kdaj, pa se spet vidimo! 🙂

Urška Brus

Ravnokar sem pregledala slike in so prelepe!!!
V kratkem času je nastalo mnogo lepih fotografij! Všeč nam je bila profesionalnost, domač ambient in hiter odziv. Hvala vam za prijetno izkušnjo!

Nina Sorčan

fotografiranje_dojenčkov

Slike so TOP! Preeeeedobre! Koliko jih lahko izberem? Mož bi rad imel kar vse 🙂

Nina Valerijev

Prijatelji so mi ob rojstvu otročka namesto kupa oblek, igrač in drugih stvari, ki bi jih kmalu prerastli, poklonili čudovit spomin, ki nam bo ostal za vedno-kupon za fotografiranje naše male princeske! Super luštna izkušnja z zelo prijetnima fotografinjama, ki poskrbita za lep ambient in dobro vzdušje ter uspeta v svoj objektiv ujeti trenutke ob katerih se vam bo topilo srce. Hvala vama!

Anja Habič

fotografija novorojenčkov v studiu

Urša, fotke so fantastične. Hvala!

Mojca G.

Slikanja z Urško se je najbolj veselila naša štiriletnica. Ni bilo krilca v omari, ki ga ni preizkusila pred ogledalom, frizuro pa sva popravljali trikrat.
Ko je Urška prišla k nam je strokovno ocenila vir svetlobe, postavila pravi mini studio in fotošuting se je začel. Punci sta bili sproščeni, z njima pa tudi jaz, čeprav se reeees ne maram fotografirati. Še celo našega očija je prepričala, da se je fotografiral in verjemite, da to pa res ni mačji kašelj. Fotografiranje je bilo spontano, med pogovorom in smehom.
Všeč me je, da Urška da veliko poudarka tudi na to, kaj je všeč strankam in nas je aktivno vključila v izbor fotografij za obdelavo.
Glede fotografij pa težko ubesedim občutke, ki so me prevzeli, ko sem jih prvič videla. Mokri robčki od solzic so govorili sami zase 🙂. Res so prečudovite.
Od fotografiranja je sedaj minilo že skoraj eno leto, in ne mine mesec, da se usedemo in jih pregledamo z enakim veseljem kot prvič.

Tina Pirman

slikanje dojenčkov na domu

Fotke so res lepe, krasen spomin bodo. Zelo mi je bilo všeč, da sva bila na vrsti v naslednjem tednu, ni bilo potrebno rezervirati termina mesece vnaprej. Slike sem še isti večer dobila v pregled in si sama izbrala meni najlepše (težek izbor 🙂 ), ki jih je potem Urša še profesionalno obdelala. Takrat 7- mesečni sinko se je na fotkanju očitno dobro počutil, saj se na večini slik na veliko smeji in je brez težav zdržal celo uro slikanja in preoblačenja. Pa tudi postrežena kavica je bila odlična 🙂

Manca Repež

fotografiranje dojenčkov v studiu, ljubljana

Noro kakšne fotografije. Imela sem solzne oči. Res obvladate svoje delo. Kapo dol. 👍👏💕Sploh ne vem katero naj označimo, ker so vse lepe.

Nina