Na nosečniškem fotografiranju je najbolj pomembno prijetno počutje

Večina nosečnic, ki si želijo svojih fotografij, ni vajena stanja pred fotografskim objektivom. Najina prva naloga je, da bodočo mamico povabiva v prostor, v katerem se bo počutila udobno in sproščeno. S kavico in sproščenim pogovorom o tem, kaj nam je všeč, bomo prebili led in začeli z ustvarjanjem.

Styling na nosečniškem fotografiranju

V studiu so na voljo nosečniška oblačila in dodatki za izposojo, po predhodnem dogovoru pa lahko ugodiva tudi posebnim željam, lahko se odločite tudi za profesionalno ličenje.
Če se najbolje počutite v svojih oblačilih – odlično. Če vam ni nerodno biti brez njih – kar pogumno. Zagotavljava popolno diskretnost fotografij.

Fotografiranje nosečnice

Na podlagi dolgoletnih izkušenj veva, na kakšen način materinsko telo zasije v najboljši luči. Vodiva vas skozi položaje in skupaj ugotavljamo, kaj vam najbolje pristoji. Veliko fotografij nastane vmes, ko ne pozirate, in zaljubljeno božate bitje v vašem trebuščku.

IZKUŠNJA

Naj se vam zahvalim za prečudovite slikice, ki ste jih naredila takrat ko sem bila noseča in ker sem bila zares zadovoljno z vašim odnosom in profesionalnostjo in prijaznostjo, sem vam prepustila še moje dva zakladka da, ste naredila še bolj čudovite slikice. Najlepša hvala in upam, da bomo kdaj v prihodnosti še skupaj sodelovali. Priporočam vas vsem bodočim mamicam, mamicam, novorojenčkom, ki bi rade imele lepe spomine in uspešno tako še naprej.

Maruša