Fotoknjige, platna in fotografije na lesu

Kako pogosto skupaj z ostalimi člani družine gledate fotografije, shranjene na računalniškem disku? Opazovanje fotografij na platnu ali na lesu ali listanje fotoknjig, polnih vaših spominov, je topla in neprecenljiva izkušnja, ki bo občutke družinske povezanosti le še okrepila. Nekaj čarobnega je v vonju potiskanega papirja in vaših podobah, ki jih s konicami prstov lahko tudi otipate.

Estetske fotoknjige in fotografije na platnu ali lesu bodo gotovo navdušile tudi vsakega obiskovalca vašega toplega doma.

Želiva, da so najine fotografije tudi v izdelani obliki videti takšne, kot sva jih ustvarili. Zaradi tega sodelujeva z najboljšimi foto in grafičnimi studii, ki to znajo ustvariti. Skupaj ustvarjamo izdelke vrhunske kakovosti, ki so tehnično brezhibni in trajni.

Nudiva tri vrste izdelave fotografij, s katerimi lahko okrasite svoj dom: fotografije na lesu z vintage pridihom, fotografije, izdelane na platnu, ter fotoknjige.

Fotografije na lesu

Spomini so kot les. Skrbijo, da vam je toplo, tudi takrat, ko se shladi.

 

80 €

ORGANIC LOVE

 

140 €

VINTAGE LOVE

 

250 €

BIG VINTAGE LOVE

 

21 - 80 €

POSAMEZNI LESKI

Fotografije na platnu

Fotografije so izdelane na specialnem mat arhivskem platnu, napetem na lesen podokvir. Opremljen je že tudi z obešanko in distančniki za kroženje zraka, in tako pripravljen na to, da ga obesite na steno. Dodatno je zaščiten z luminacijskim premazom, zaradi katerega je bolj varen pred morebitnimi poškodbami in vplivom časa. Podobe na platnu so trajne in ne bledijo.

 

TRIPLI S IN L

99/169 €

 

KUBIQ S IN L

210/259 €

 

HIPSTERIA

310 €

Fotografija s takšno izvedbo zaživi v popolnoma novi luči. V primerjavi s tradicionalno fotografijo na papirju pridobi umetniški učinek.

Fotoknjige

Fotoknjige so nastale po premišljenem raziskovanja in načrtovanju. Želeli sva ponuditi fotoknjige, ki ne bodo končale na dnu polic ali predalov, ampak bodo postale del opreme vašega prostora.

 
 
 
 

Materiali, barve in oblika platnic so narejeni po trenutnih trendih in imajo rahel “vintage” pridih. Platnice in papir so širše debeline, zato omogočajo, da jih postavite na police kot okrasni predmet. Podobe na njih pa bodo tako ali tako govorile zase.