NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Najbolj pomembno je prijetno počutje

Večina nosečnic, ki si želijo svojih fotografij, ni vajena stanja pred fotografskim objektivom. Najina prva naloga je, da bodočo mamico povabiva v prostor, v katerem se bo počutila udobno in sproščeno. S kavico in sproščenim pogovorom o tem, kaj nam je všeč, bomo prebili led in začeli z ustvarjanjem.

Styling na nosečniškem fotografiranju

V studiu je na voljo nekaj oblačil in dodatkov, ki si jih nosečnica lahko nadene, po predhodnem dogovoru pa lahko ugodiva tudi posebnim željam. Če se najbolje počutite v svojih oblačilih – odlično. Če vam ni nerodno biti brez njih – kar pogumno. Zagotavljava popolno diskretnost fotografij, če to želite.

Fotografiranje nosečnice

Na podlagi dolgoletnih izkušenj veva, na kakšen način materinsko telo zasije v najboljši luči. Vodiva vas skozi položaje in skupaj ugotavljamo, kaj vam najbolje pristoji. Veliko fotografij nastane vmes, ko ne pozirate, in zaljubljeno božate bitje v vašem trebuščku.

Fotografiranje je mogoče tudi na domu, praviloma pa se pogoji za fotografiranje na domu slabši (razen če ste doma v hiši s prostornimi sobami in velikim okni, skozi katere v sobe v stopa ogromna količina naravne svetlobe).

Fotografiranje vključuje:

  • fotografiranje {1 – 1,5 ure}

  • pregled in ožji izbor fotografij ter priprava zasebnega spletnega albuma

Obdelava vključuje:

  • obdelava izbranih 20 fotografij

  • 20 obdelanih fotografij v digitalni obliki

Obdelava vsake fotografije zahteva svoj čas, zato končne fotografije prejmete v 1 – 2 tednih po vašem izboru.

VEČ V PONUDBI

**Ob hkratni rezervaciji termina za nosečniško fotografiranje in fotografiranje novorojenčka/dojenčka prejmete dodatni popust na fotografiranje novorojenčka.

NOSEČNICE

Nosecnica M (x 2)

Nosečnica K~

fotografiranje v studiu prispodobe ljubljana

Nosečnica M~

fotografiranje nosečnice v studiu

Nosečnica Aida

Nosečnica Sara

Slikanje nosečnosti ~ M.

Nosečnica Aleksandra

Nosečnica Tinca in prijateljice

Nosečnica Tjaša

Nosečnica Kaja

PRIPOROČAVA

 

VADBENA KLINIKA

Sodelujeva s specialistko za gibanje Aljo Malis iz Vadbene klinike, specializirane za varno vadbo nosečnic in po porodu ter vadbo dojenčkov in otrok. Vsem najinim strankam omogočava 10 % popust na vse storitve Vadbene klinike. Toplo priporočava!