Čas zase

 

V življenju vsake ženske enkrat pride trenutek, ko si zaželi, da bi imela več časa zase.  Ko začuti, da je dala vse, kar zmore in želi dati. Zalog pa je ostalo malo. Takrat je čas, da nekaj tega vzame tudi zase.

Privoščite si portretno fotografiranje v družbi profesionalne fotografinje, ki razume, kaj želite. Vzemite si dan, prost službe, otrok in domačih opravil. V studiu bomo imele čas samo zase in za to, da boste na fotografijah videti najbolje, kot ste lahko.

V družbi vizažistke in stilistke za trepalnice bomo poudarile vašo ženstvenost, popile kavo, priklicale dež in skupaj izbrale prava oblačila in nakit. Med prijetnim druženjem bomo ustvarile večne podobe na vrhuncu vaše ženstvenosti.

Imele se bomo lepo. Spomini pa bodo še lepši.

V sodelovanju z:

Maja Železnik, je profesionalna vizažistka, ki se je šolala na priznani akademiji za vizažiste. Svoje izkušnje je nabirala kot vizažistka hostes, na porokah, maturantskih plesih, raznih uradnih dogodkih, snemanjih, televiziji. Njena prednost je predvsem beauty makeup, pri katerem se trudi iz vsake ženske izvabiti zapeljivost, samozavest in dobro počutje.

Lash Bar je specializiran salon za podaljševanje trepalnic z individualnim pristopom – lepotni postanek za vsako urbano žensko, ki si želi urejenega videza v vsakem trenutku ali za posebno priložnost. Vodi ga certificirana stilistka z večletnimi izkušnjami, tudi mednarodnimi, ki je obenem trenerka za izobraževanja podaljševanja trepalnic.

Ponudba

Stilsko portetno fotografiranje

Cena portetnega fotografiranja: 200 €
(20 digitalnih fotografij)

doplačilo ličenje: 25 €
doplačilo podaljševanje trepalnic: 50 €

Klasični porteti

Klasično fotografiranje za življenjepise in CV-je, profilne fotografije in fotografije za poslovno uporabo.

Fotografiranje klasičnega portreta: 80 €
(5 digitalnih fotografij)

PORTRETI

Portret ~ Tea

In the end

we only regret the chances

we didn’t take.