Vaš novorojenček je tu. Z njim pa vsi občutki, ki jih ne želite pozabiti.

Nikoli več ne bo tako majhen. In nikoli več ne bo tako ravno prav velik za vaše dlani.

kako nastajajo spomini?

Novorojenčki se med fotografiranjem dobro počutijo

Si ogledujete speča bitja v prikupno zvitih položajih in vas ob tem skrbi, kako bo to šlo z vašim dojenčkom? Brez skrbi, dojenčki na fotografiranju trdno spijo in ne počnejo nič drugega. Fotografinji bova poskrbeli za mirno vzdušje, vi pa, da bo novorojenčkov trebušček poln. Tako bo lažje in bolj trdno zaspal. Pomembno je, da se nam nikamor ne mudi, da si vzamete dovolj časa, da se dojenček umiri, dobro najé in udobno počuti. Le tako bo tudi sladko zaspal. Fotografiranje novorojenčka se nato lahko začne.

V studiu se boste počutili kot doma

Lahko ste brez skrbi. Povedali vam bova, kaj morate prinesti s seboj, ko boste enkrat pri nas, pa vam ni treba početi prav ničesar. Ko vaš dojenček v miru zaspi, lahko srkate svojo kavico ali čaj, opazujete, kako nastajajo vaši večni spomini.

Toplo, kot v maminem trebuščku

Studio bo pripravljen na vaš prihod, primerno ogret, da bo dojenčku prijetno toplo. Zato sebe ne oblecite preveč, ampak raje v lahka udobna in svetla oblačila. 

Klasično ali lifestyle

Nekateri novorojenčki imajo rahel spanec, zato jih je težko prestavljati, saj jih to dodatno vznemirja. Takšne dojenčke fotografirava v “lifestyle stilu”. To fotografiranje je krajše, saj gre za še bolj enostavne položaje, dojenčki ostanejo oblečeni v spodnji sloj oblačil, kar jih pomirja, več fotografij naredimo v naročju, med nego in dojenjem dojenčka. Enostavno, avtentično in minimalistično.

Če dojenček trdno spi, ga poskusimo prestaviti v različne položaje, odstranimo oblačila in se bolj podrobno ukvarjamo z malenkostmi in položaji, ki naredijo fotografijo.

Lifestyle fotografiranje traja 1,5 – 2 uri, klasično fotografiranje pa 2 -3 ure, pri čemer je ponavadi polovica časa namenjenega hranjenju in uspavanju.

Dojenčka nikoli ne siliva v položaje, ki mu ne ustreza, ampak skušava slediti njegovemu naravnemu položaju, v katerem se dobro počuti.

 

Varnost

Varnost vašega otroka je ves čas na prvem mestu

 

IZKUŠNJE

“Zelo zadovoljna s potekom fotografiranja in končnim izdelkom. Urška in Živa sta super in profesionalni. Več kot priporočam!“

Več vaših izkušenj