Veseli sva, da ste tu!

Če niste samo radovedni, to verjetno pomeni, da razmišljate o tem, da bi se naročili na fotografiranje. Čeprav nikoli ni prepozno, ne odlašajte in si pravočasno zagotovite termin.

ursa@prispodobe.si
ziva@prispodobe.si

031 348 037
031 336 587

To je še posebej pomembno, če želite fotografirati novorojenčka v njegovem najbolj zgodnjem obdobju. V tem primeru okviren termin določimo še pred njegovim rojstvom.

Za nosečniško fotografiranje ali fotografiranje dojenčkov in slikanje dojenčkov priporočava, da z nama vstopite v stik vsaj teden do dva pred načrtovanim fotografiranjem.
Najbolj enostavno bo, če boste povpraševanje poslali preko spodnjega obrazca. Tako bova že ob prvem stiku dobili vse potrebne informacije, ki jih za pripravo vašega fotografiranja potrebujeva.

Če iščete poročnega fotografa pa se na naju obrnite kar preko e-pošta ali telefona.

Povpraševanje in pogoji
Obrazec je namenjen zgolj povpraševanju po fotografiranju in vas k temu ne obvezuje. Vaše podatke bova uporabljali izključno z namenom odgovora na to povpraševanje in jih ne bova uporabljali v druge namene ali jih shranjevali v baze podatkov.
Izberete lahko več odgovorov.
Prosiva, preberite in prejmite vse pogoje. Povpraševanje je neobvezujoče.
Če se želite prijaviti na e-novice in biti obveščeni o aktualnih akcijah in novostih izpolnite obrazec, ki se pojavi na dnu vstopne strani www.prispodobe.si