Fotografiranje dojenčkov in otrok

Dojenčki in otroci so res tako iskreni. Iskren nasmeh, pa tudi iskreno nasprotovanje. S profesionalnim fotografiranjem dojenčka in otroka ujameva vse. Občutke, trenutke. Takšne, kot si jih želite zapomniti.

Fotografiranje dojenčkov v studiu

Manjše dojenčke fotografiramo na mehkih in kosmatih odejicah in z raznimi rekviziti, večji dojenčki, ki že sedijo, pa se med fotografiranjem igrajo, ali veselo kobacajo po studiu.

Ko postanejo malčki, pa postane stil fotografiranja bolj reportažen. Malčke zaposlimo z igračami, se spremenimo v animatorje in skušamo medtem ujeti čim več zgodb.

Pravi trenutek

Zelo pomembno je, da na fotografiranje pridete z otrokom, ki je dobro razpoložen. Najbolj primeren čas za fotografiranje dojenčkov in majhnih otrok je v dopoldanskem času ali zgodaj popoldne, takoj po krepčilnem spancu. Izkušnje so nama povedale, da so otroci (skoraj brez izjem) popoldne precej slabše razpoloženi in precej manj naklonjeni fotografiranju.

Zato vam svetujemo, da poskušate najti čas za dopoldanski termin. Morda si lahko ta dan vzamete kot dan samo za vašo družino. Po fotografiranju se lahko odpravite še na sprehod po mestu, si privoščite skupno kosilo in dan namenite drug drugemu. Rezultati na fotografijah bodo na ta način gotovo boljši, obrazi nasmejani, vi pa se boste tistega lepega dne spominjali za vedno – tudi na fotografijah.

Večji otroci in družine

Na fotografiranju v studiu poskrbiva za to, da na fotografijah ujamemo vas, takšne kot ste. Želiva, da se na fotografijah začuti vaša povezanost in ljubezen, ter da se na fotografijah izrazijo značaji družinskih članov. Najin cilj je narediti več kot le klasične družinske portrete.

Fotografiranje otrok in družine je priporočljivo tudi zunaj v naravi. Odpravimo se na sprehod po lepi okolici in beležimo vaše skupne trenutke.

Fotografiranje novorojenčkov

Je poseben žanr fotografiranja, ki zahteva veliko več časa, pa tudi način fotografiranja je drugačen, saj novorojenčki med fotografiranjem spijo. Preberite več.

Fotografiranje dojenčka/otroka vključuje:

  • fotografiranje {cca 60 minut}
  • pregled fotografij in priprava zasebnega spletnega albuma z izborom najboljših fotografij

Obdelava vključuje:

  • obdelava izbranih 20 fotografij
  • 20 obdelanih fotografij v digitalni obliki

Naročilo za izdelave fotografij na klasičnem fotopapirju, platnu, lesu ali v fotoknjigi vam omogoča dodaten popust na obdelave fotografij.

K PONUDBI

 

Obdelava vsake fotografije zahteva svoj čas, zato končne fotografije prejmete v 1 – 2 tednih po vašem izboru. Fotografije si po tem lahko na svoj računalnik naložite tudi v digitalni obliki (priporočava varnostno kopijo), izbrane izdelke pa bo na vaš dom prinesel poštar.

Izdelava fotografij

Klasična izdelava 20 fotografij v formatu 15 x 10 cm:

doplačilo 25 eur

Izdelane so v vrhunskem zapisu na fotopapirju  premium kakovosti. Takšne fotografije so lepih, živih in realističnih barv in ne bledijo. Prejmete jih v ročno izdelani kartonski zloženki.

Oglejte si tudi ostale možnosti izdelave fotografij na izdelkih, s katerimi lahko opremite svoj dom.

GALERIJE

fotografiranje dojenčkov družina

Baby L ~

slikanje 9 mesecev

Baby Vita

fotografiranje dojenčka v studiu

Baby J.

fotografiranje za rojstni dan cakesmash

Adam, cakesmash

družinsko fotografiranje v studiu mami na off

Mami na off

fotografiranje dojenčka v studiu v ljubljani

Veliki Jakob

fotografiranje_dojenčkov

Dojenčica A.

Sončna

Din in Zar

fotografiranje dojenčka

Iva in Fran

Teodora

Sofia

Nuša in Justin

 

Zagotovite si svoj termin pravočasno. Priporočava, da z nama stopite v stik vsaj 2 - 3 tedne pred načrtovanim fotografiranjem.